Proaktív Coaching

fejlesztés, coaching, tréning

Business coaching arrow Proaktív coaching
Coaching
 

Miért előnyös Önnek a Proaktív Coaching?   

Business coach•    A proaktív coach a hozzá fordulókat egyedi, autonóm, érett, értékes egyénekként kezeli, akik a saját életük, fejlődésük meghatározott szakaszán haladnak, eltérő értékrendekkel, személyiségekkel, stratégiákkal.

•    Fejleszti a proaktivitás képességét, miáltal a coaching üléseken részt vevő személy képessé válik számos problémás helyzet, konfliktus megelőzésére, és ami a legfontosabb: saját életének autonóm irányítására.

•    A proaktív coach az egyéneket többféle, személyre szabott értékelési eszköz segítségével közelíti meg, hogy a lehető legteljesebben és legpontosabban megértse erősségeiket és gyengeségeiket, reményeiket és félelmeiket, az általuk vágyott dolgokat, célokat.

•    A proaktív coaching megközelítése és módszere a változtatási technikák széles választékát kínálja, amelyek képesek hatékonyan kezelni az emberi lét különböző - kognitív, érzelmi, fizikális – dimenzióit.    
 
A proaktív szó eredeti jelentése: előrelátóan cselekvő, felelősségteljes, kezdeményező.

A proaktivitás a helyzetek feletti irányítás vállalását jelenti, ahelyett, hogy csupán igazodnánk a helyzethez, vagy passzívan várnánk, hogy történjen valami. Az alkalmazkodó viselkedéssel szemben, amely a változásokra adott válasz, a proaktivitás valójában a változások akarása és előidézése.


Coaching képzéseinkről itt talál információt:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Joomla Templates by Joomlashack