Proaktív Coaching

fejlesztés, coaching, tréning

Business coaching arrow Life Coaching

 

ImageA life coaching az egészséges, intelligens, igényes embereknek segít az egyéni, illetőleg párkapcsolati - életvezetési - nehézségek (elakadások, konfliktusok, nehézségek) megoldásában, a személyes célok elérésében, a rendelkezésre álló erőforrások, lehetőségek feltárásában és jobb kihasználásában, személyes fejlesztéssel. Egyének, párok, szülők egyaránt igénybe vehetik a szolgáltatást.

Jellemzően, de persze nem kizárólagosan a life coaching segíthet:

    a személyes életcélok elérésével,
    a kommunikációval, tanulással,
    a társkereséssel vagy párkapcsolat kezdetével (szinglik, újrakezdők),
    a párkapcsolattal (súlyos változások vagy bemerevedések),
    a szülő-gyerek kapcsolattal,
    a munkával/magánélettel, munkahellyel kapcsolatos belső- és külső elvárások és megfelelések konfliktusainak, problémáinak megoldásában.

A life coaching sikeréhez csak az Ön változással, változtatással szembeni nyitottságára, velünk való együttműködésre van szükség, és arra a saját magával szembeni elkötelezettségére, hogy a lehető legjobbat akarja kihozni magából, a kapcsolataiból, az életéből. A többit: a szakértelmet, a tapasztalatot, a kipróbált és bevált módszereket (a coaching eszköztárát) mi biztosítjuk.

Jó hangulatú, inspiráló beszélgetések keretében folyik az ülés, melyek során nem a múltjára és problémáinak okaira, hanem az Ön (vagy párkapcsolatának, családjának stb.) - az adott poblémát előidéző - "működésének" megváltoztatására összpontosítunk úgy, hogy átélhesse a nem-, vagy nem jól működő rendszer megváltoztatásának katartikus élményét.

A Pro Bona Coaching & Training Centerben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy Önnel személyes, partneri kapcsolatot alakítsunk ki, pontosan értsük, milyen probléma megoldásához kér segítséget és ehhez személyre szabottan tudjunk támogatást nyújtani. A széleskörű szakmai alapokra építő coaching menete előre megismerhető, jól áttekinthető, az első találkozáskor megbeszéljük a részleteket, választ kap kérdéseire.

A hozzánk fordulókkal minden esetben egy díjmentes első ülést tartunk, egyérteművé téve és rögzítve a lehetőségeket, elvárásokat.


Jelentkezés life coachingra: 

Email: kapcsolat@acoach.hu

Mobil :06-70/314-1660

 
 
Joomla Templates by Joomlashack